Menu

Historiek

 

Garage Vanhauwere - Al tot uw dienst sinds 1983!

Garage Vanhauwere is een echt familiebedrijf en dat merk je niet enkel aan de klantvriedelijke en persoonlijke service.
 
In 1983 startte Willy Vanhauwere  een eigen zaak op samen met zijn vrouw Sabine Steeland die de administratie deed.
 
Eind jaren 80 werden zij verdeler van Subaru voor de regio Vlaamse Ardennen om vervolgens in 1994 met Citroën in zee te gaan als agent voor Ronse. Deze samenwerking werd beëindigd in november 2011 omdat onze toenmalige locatie niet voldeed aan de nieuwe normen van Citroën en nu gaan wij door het leven als ​onafhankelijk specialist Citroën en Peugeot. Wij namen met veel plezier Peugeot erbij omdat deze niet vertegenwoordigd is in Ronse en dit is wel een gemis is voor de Ronsische Peugeot-rijders.
Ook zijn wij officieel Eurorepar Car Service punt voor de Vlaamse Ardennen  zodat alle merken welkom zijn.
 
De zaak bestond in 2013 reeds 30 jaar en dit wordt gevierd met de bouw van een totaal nieuwe site (toonzaal + werkplaats) die sinds oktober 2014 in gebruik is genomen.
 
Sind juni 2015 zijn wij ook nog eens partner geworden van ​myCar.be. Hierdoor verkopen wij nieuwe​ en ​bijna nieuwe wagens van alle meken​ aan uitzonderlijk ​lage prijzen. Neem gerust eens een kijkje op ​www.mycar.be​ of kom langs in onze nieuwe showroom!!
 
Tom werkt nog steeds in de werkplaats voor het plaatsen elektronicatoestellen, herstellen en onderhouden van Uw wagen en de verkoop van nieuwe wagens als ook de verkoop van wisselstukken, terwijl Willy instaat voor de mechanische kant van het autogebeuren.
 
Kim  staat in voor de administratie als ook de verkoop en levering van nieuwe wagens en het magazijnbeheer.  Sabine  staat nog steeds klaar voor een babbel met de klanten.
 
Met meer dan 30 jaar ervaring in de automechanica, staat de familie Vanhauwere daarom steeds tot uw dienst voor de aankoop, het onderhoud of de herstelling van uw wagen.
 
En zo weet u dat uw wagen bij garage Vanhauwere in goede handen is.

Als u zo snel mogelijk geholpen wil worden, kan u best eerst bellen voor een afspraak!
  • Bedrijf
  • Depannage
  • Nieuws
  • Jobs
  • Contact
  • BEDRIJVEN